Official website of WBMC

Nieuwsflits

 • Algemeen:
  • Huldigingmiddag 27 Januari 2019

  • Café de vier linden

   Houtse Heuvel 14

   4911 AW Den Hout

   Zaal open 13.30u aanvang programma 14.00u


  • DE KNMV BASIS SPORTLICENTIE (voorheen district licentie) IS NIET MEER AAN DE INSCHRIJFTAFEL AAN TE VRAGEN!!! Ook dient er MotoCross op te staan. U dient dit van te voren te doen via: mijn knmv www.knmv.nl de beschrijving staat beschreven op onze website www.wbmc.nl. Doe dit tijdig om ‘s morgens teleurstelling te voorkomen.

  • Inschrijven is op het circuit tussen 8.30-9.30 uur. (let op u Nieuwsbrief voor evt. wijzigingen) 

  • Trainingen vanaf 9.30 uur.                   

Circuit Biest-Houtakker

Mcc Biest-Houtakker is opgericht in 2006 en is afgesplitst van MAC de grensjagers. Dit is de toerclub voor de motor en autorijders van omgeving Hilvarenbeek. Het circuit is afgelopen jaar flink verbouwd, er is veel aan de veiligheid van het circuit gewerkt. Zo is de afwatering verbeterd en is de snelheid omlaag gehaald door middel van springbulten en brede chicanes.

MCC Biest-Houtakker is aangesloten bij de KNMV, dus aan clubwedstrijden kan alleen met een knmv-licentie worden deelgenomen. Het zijn open clubwedstrijden, om in aanmerking te komen voor het kampioenschap, moet je in het bezit zijn van een transponder en lid zijn van MCC Biest-Houtakker.

Inschrijven lidmaatschap 2011 voor MCC Biest-Houtakker met daarbij vrij toegang op de crossbaan voor trainingen, wel lidmaatschappasje meenemen.  

Volwassen combi lidmaatschap biest / dreef 80 euro

Jeugd combi lidmaatschap biest / dreef 60 euro

Secretaris: Ton Tausch

Telefoon:0416-376278 of e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Deze is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg A58; afrit Moergestel richting Biest-houtakker. Op de Heuvelstraat de 4e straat rechts, de Reyweg op. Het circuit ligt    na een paar honderd meter aan de linker kant.

Adres:  de Reyweg, 5084 Biest-Houtakker

Het reserve startterrein wordt tijdens clubwedstrijden gebruikt als parkeerterrein, tijdens trainingen dient dit als mini baan voor de 50cc en 65cc

Ook bij trainen is een KNMV districtslicentie/startbewijs of MON trainingspas/startbewijs verplicht. Mocht je die nog niet hebben dan kan dat ter plaatse geregeld worden.

Het eerste kwartier van elk uur is voor de jeugd t/m 85cc, daarna is de baan beschikbaar voor de klasses vanaf 85cc.

zomer:        

woensdag: 16.00 - 18.55

zondag:      12.00 - 17.00

winter:        

zaterdag:   12.00 - 15.55

zondag:      12.00 - 16.00

Circuit_Biest-Houthakker

Meer info....

Banner